Tragic

Nu am avut timp sa scriu azi, dar hai sa debitez ceva inainte sa ma bag la somn:

Nu-mi merge liftul de 2 zile. Asta e un lucru bun, ca stau la etajul 8 si mai fac si eu un pic de miscare. Din pacate nu sunt genul sociabil cu vecinii, mai ales daca-i gasesc de speta joasa (si se gasesc din plin la mine in bloc). Anyway, cu ocazia defectiunii am aflat ca a murit cineva in bloc, la etajul 6. Azi dimineata erau 2 persoane pe hol, la un sprit. Fiecare celula din corpul meu s-a impotrivit, dar intr-un final m-am hotarat sa-i salut. Mi se raspunde pe ton dojenitor: “Dumnezeu s-o ierte”. “Bine, prietene, cum zici tu.. mai bine cauta borcanul ala cu muraturi, ca nu te vad bine dupa o noapte de inecat amarul”.

Am ajuns acasa pe la 12. Liftul tot defect. Fuck, iar trebuie sa trec pe acolo? Nu mare mi-a fost mirarea sa constat ca tovarasii de suferinta s-au inmultit. Erau vreo duzina si nu am putut decat sa le admir spiritul de camaraderie. Impreuna la bine si la.. priveghi (n-am zis “rau”). 2 dintre ei au fost vizibil deranjati cand am vrut sa trec, pentru ca stateau cu picioarele pe balustrada.

Dar mirosul. O, Doamne, mirosul! Pestilential si prevestitor de rau.. m-a luat prin surprindere, pentru ca eu eram pregatit pentru parfumul de corp in descompunere (e mai suportabil, crede-ma). 12 cocalari nespalati, 12 sticle goale sau aproape goale, 12 duzini de mucuri de tigara pe jos. Vreo doua sticle de energizant party-pack (sa nu fiu rau.. poate erau varianta priveghi-pack). Bleaaah!

Tragic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (1 votes, average: 7.00 out of 7)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
 1. Despre zodii si dodii si superstitii, in general
 2. Food for thought
 3. Sezatoare virtuala. Ziua 15. Prieteni
 4. Ai un mormant cool

This entry was posted in Toate and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

4 Comments

 1. curarelobi
  Posted November 24, 2008 at 11:35 pm | Permalink

  Small disclaimer: stiu ca am fost cinic, but what the hell.
  Am fost criticat la faza cu salutul. La inceput salutam pe toata lumea, dar intotdeauna eram primul care saluta si de multe ori nu mi se raspundea. Deci salut doar cand imi face placere.

 2. Posted November 25, 2008 at 12:34 am | Permalink

  mai, daca tu esti in stare sa povestesti despre un privechi intr-un fel in care sa ma faci pe mine sa zambesc si sa gasesc un motiv de a ma culca linistita, inseamna ca ai evoluat destul :) recunosc, deschid de vreo 3-4 ori pe zi blogul tau ca sa vad ce ai mai scris.

 3. curarelobi
  Posted November 25, 2008 at 6:49 am | Permalink

  Hihihi, n-as fi ghicit. Merci

 4. Posted December 30, 2008 at 4:23 pm | Permalink

  =)) ahhh neighbours ! Gotta love ‘em ! :) )

One Trackback

 1. By Angry mob « A blog on evolution on November 25, 2008 at 8:21 pm

  [...] Unii fac lucrul asta doar cand sunt cu adevarat revoltati de ceva. Recunosc, am picat si eu in pacat, dar sper s-o fac cat mai rar. In schimb, exista persoane care, daca au un blog de succes(desi nu e [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting