Sustineti sezatoarea

Acum ca sezatoarea a implinit o luna, deci am dovedit ca treaba e serioasa si nu am renuntat dupa cateva filmari, va cer in schimb sa va aratati sustinerea pentru acest proiect. Exista o sumedenie de moduri prin care o puteti face si ramane la latitudinea voastra pe care le alegeti. M-am gandit ca nu e o idee buna sa insir o lista luuuunga cu ce puteti face si ca mai eficient ar fi sa expun cate o varianta dupa fiecare “luna” a sezatorii.

Acum va propun sa dati “Like” paginii de Facebook a blogului. Linkul este acesta, dar il puteti gasi tot timpul in sidebar, unde scrie “xx people like A blog on evolution”.

In alta ordine de idei, va anunt ca sezatoarea ia o pauza de cateva zile inainte de a intra in forta in luna a doua. Joc duminica intr-o piesa si nu am avut timp sa filmez. Dar oricum urmeaza bilantul zilelor 16-31, dupa cum v-am promis deja. Deci daca nu ati privit toate clipurile, puneti-va pe treaba. :)

Daca vreti sa veniti la piesa de duminica, gasiti detalii aici. Pe scurt: e vorba de “Domnisoara Nastasia”, de George Mihail Zamfirescu, eu il interpretez pe “Ion Sorcova” si reprezentatia se tine la ora 17:00, in La Scena (Calea Calarasi, nr. 55).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (1 votes, average: 7.00 out of 7)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
  1. E oficial, candidez la RoBlogFest 2010
  2. Fortnight and a day summary
  3. Sezatoare virtuala. Ziua 45. “Ziua 19″
  4. Blogul: de ce?

This entry was posted in Toate and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting