Pe scurt, despre vacanta asta

In primul rand, a trecut prea repede.

Am dormit mai putin decat trebuia, dar mai mult decat de obicei, ceea ce e bine, pentru ca adunasem oboseala. In orice caz, am vegetat mult, cred ca asta e cuvantul. E mult mai bine decat sa-mi tarai curul in fiecare zi pana la munca si-napoi. Plus ca orasul meu natal e mic, il strabat la pas, deci era placut sa ies din casa, cand o faceam. Si nu e asa agitat si infect ca Bucurestiul.

Nu imi place sa dau detalii despre ce-am facut, unde, cu cine am petrecut. Si-asa ca ma rezum la a spune ca am citit o carte (pentru mine e o performanta), m-am apucat sa-mi promovez articolele pe blogoree, inclusiv cele vechi (care au avut mai mult succes.. se pare ca puneam mai mult suflet in ce scriam, la inceput). Daca nu ati auzit de site-ul asta pana acum, dar considerati ca aveti ceva de transmis prin articolele voastre, va sfatuiesc cu caldura sa va faceti cont si sa le publicati.

Am inceput sa folosesc Google Reader, ca sa tin mai usor evidenta blogurilor pe care le accesez. M-am abonat inclusiv la comentarii, la blogurile care-mi sunt “apropiate”. Daca nu ai auzit de Google Reader pana acum, e un RSS reader online. Daca inca esti in ceata.. intentionez sa scriu un mic articol despre Google Reader, eventual sa fac un tutorial video, dar mi-e lene, momentan.
Apropo, adresele mele de feed sunt:

Acum sunt din nou in Bucuresti, ascult Incubus, iar de luni merg din nou la munca. :|

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
  1. Iar mi-e lene..
  2. Originalitate si creativitate
  3. Tastand la pereti
  4. Poate vreti sa ne vedeti si live

This entry was posted in Toate. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment

  1. Posted January 3, 2009 at 9:01 pm | Permalink

    dap…a trecut mult prea repede :(
    PS: Bucurestiul nu-i infect…e foarte infect :D

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting