Despre politica. Despre cocalari. Despre nimic..

basescu_guta.. despre blogosfera :)

Am observat ca foarte multe bloguri abordeaza subiecte politice. Daca au expunere medie sau mare la public, culmea: au si succes, pentru ca articolele despre politica au cele mai multe comentarii.

Acum o sa insir vreo 3 motive pentru care nu mi se pare logic si apoi o sa incerc sa gasesc o explicatie.

In primul rand, lumea e din ce in ce mai dezamagita de clasa politica, nu mai merge la vot. Iar cei care au facut-o, au facut-o in sila. Excluzand pensionarii, care sunt votanti fideli, stiu multe persoane care au fost la vot ca sa voteze anti-PSD, altfel nu ar fi mers.

In al doilea rand, exista ziare online care, credeam eu, acopera exhaustiv toate subiectele de politica.

In al treilea rand, hai sa fim seriosi.. cine e interesat de politica? Sa zicem.. segmentul de populatie care se uita la posturi gen Realitatea TV si Antena 3. Nu stiu.. 10%?

Si atunci, de ce ar mai fi nevoie de bloguri care sa vorbeasca zilnic despre evenimente politice? Tot nu am un raspuns clar, dar am ajuns la concluzia ca in blogosfera (cel putin cea pe care am descoperit-o eu) se concentreaza un anume segment din populatie.

Imi mai pun o intrebare: unde se aduna toti cocalarii? (am o banuiala ca nu sunt interesati de politica) Exista cumva o portiune a internetului, in care cocalarii se organizeaza, sau se rezuma doar la HI5 si messenger? Exista o blogosfera pentru cocalari?

Uite, iti mai dau o idee de-a mea pe gratis: un blog pentru cocalari, un fel de OTV al blogosferei. Daca ai capacitatea sa te cobori la nivelul lor si sa scrii pe placul lor, esti un geniu. Dar de o retea sociala pentru manelisti ce zici? talent.ro. Damn it.. e luat de pagini aurii (?! haha). Acum am facut legatura.. manelistilor le place aurul. Oh well, salamuldeaur.ro e disponibil. Nu poti rata ocazia asta. :)

Inca una: de ce naiba scriu despre politica, daca toata lumea scrie despre Craciun si spiritul sarbatorilor? O sa revin pe tema asta in urmatorul articol.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
  1. Sunt verde
  2. Politica in blogosfera
  3. Sezatoare virtuala. Ziua 23. Nimeni si nimic
  4. Viewer generated choice

This entry was posted in Toate and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting