De ce, viata cruda?


Trebuia sa ma apuc de scris urmatorul articol de acum 10 minute. Ma chinui sa desfac un borcan cu gem de prune, dar nu vrea, nenorocitul. Mor de pofta. Mor langa el. :(

De ce? DE CEEE? :( (

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
  1. Nostalgia nostalgiilor
  2. Random thought #26
  3. 9.81 m/s2
  4. Viata gri cu pete de roz

This entry was posted in Toate and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

21 Comments

  1. Posted April 29, 2009 at 9:38 pm | Permalink

    tine-l cu capul in jos si da cu dosul palmei in partea de jos de vreo 2-3 ori si apoi se deschide din prima :D

  2. Posted April 29, 2009 at 9:39 pm | Permalink

    adica, cu podul palmei la fundul capacului =))

  3. Posted April 29, 2009 at 9:41 pm | Permalink

    adica la fundul borcanului… damn it… nu credeam ca o procedura de desfacut borcane ma poate balbai atat

  4. Posted April 29, 2009 at 10:00 pm | Permalink

    Please share ca salivez pe tastatura….De fapt stai ca-i bine. Poate cu ocazia asta se strica si ma auto-oblig sa imi cumpar alta.

  5. Posted April 29, 2009 at 10:28 pm | Permalink

    baga varful unui cutit sub capac pana intra un pic de aer, dup-aia se deschide.

  6. Posted April 29, 2009 at 10:35 pm | Permalink

    Incearca cu vorba buna, explica-i ca e nasol ca nu se deschide si ca tu chiar n-ai vrea sa ii bagi cutitul in gat, cum te sfatuieste d-soara esk.
    Vorba dulce mult aduce :) )

  7. Posted April 29, 2009 at 11:29 pm | Permalink

    esk are dreptate + felicitari, esti oficial dependent de blogging!

  8. Catalin
    Posted April 29, 2009 at 11:32 pm | Permalink

    Gata, l-am desfacut de ceva vreme. :) Stiam de varianta cu cutitul, asa l-am si desfacut, dar a fost mai greu de desfacut decat alte borcane. Intre timp am si mancat. Acum sunt satul si satisfacut. :D
    PS. Dependent sunt de ceva vreme. Asta numai articol de blog n-a fost, m-am prostit un pic. Mergea mai bine pe twitter. :P

  9. Posted April 30, 2009 at 1:24 am | Permalink

    Mah, patesc aceeasi chestie da’ macar stiu cauza :) ) Maica-mea pune continutul in ele cate inca fierbinte, si ii pune capacul repede => la racire se creeaza un vid acolo, deci numai cutitu’ sau daca chiar te enervezi o gaura in capac ma scapa de chin (si cateva injuraturi, ca…na…)

  10. Catalin
    Posted April 30, 2009 at 8:20 am | Permalink

    Asta era cumparat din magazin. Nici macar nu-mi place gemul de prune. M-a atras culoarea cand l-am cumparat. :) )

  11. Posted May 1, 2009 at 1:11 am | Permalink

    :) ) culoarea? moaa…sa gusti din dulceata de visine a lu’maica-mea…sa vezi acolo, culoare si aroma si tot! :P

  12. Posted May 1, 2009 at 1:12 am | Permalink

    PiEs ti-am luat banneru si l-am parcat unde trebuie

  13. Catalin
    Posted May 1, 2009 at 1:12 am | Permalink

    Data viitoare cand trec prin Bv sa ma astepti la gara cu cateva borcanele de dulceata de visine. :D
    PS. Cool. Blink blink :)

  14. Posted May 1, 2009 at 12:25 pm | Permalink

    :) ) Mereu patesc asa cand trebuie sa desfac chestii din astea. Ca sa nu mai spun de pungile sigilate:))

  15. Posted May 1, 2009 at 3:09 pm | Permalink

    Ca n-ai facut flotarile.

  16. Catalin
    Posted May 1, 2009 at 3:10 pm | Permalink

    Ba daaa, poate tocmai din cauza ca le facusem si ma storsesera de forta. :)

  17. Posted May 4, 2009 at 3:13 pm | Permalink

    Mi-s artistă în a deschide chestii. Doar sticlele mă mai încurcă uneori, în rest borcane, pungi, pachete etc. sunt mama lor. =))

  18. Catalin
    Posted May 4, 2009 at 3:42 pm | Permalink

    Degeaba, daca n-ai fost in preajma cand aveam nevoie de tine. :P

  19. Posted May 4, 2009 at 6:32 pm | Permalink

    Eram la un cartier distanţă, eu cu ce sunt de vină că nu mi-ai cerut ajutorul?!

  20. Catalin
    Posted May 4, 2009 at 6:37 pm | Permalink

    Whooops, m-ai prins aicea. Ai dreptate. :D

  21. Posted May 6, 2009 at 3:37 pm | Permalink

    da-l de perete si se sperge milimetric

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting