Angry mob

bbbtp21Am observat ca majoritatea bloggerilor scriu la un moment dat despre situatiile care ii irita. Unii fac lucrul asta doar cand sunt cu adevarat revoltati de ceva. Recunosc, am picat si eu in pacat, dar sper s-o fac cat mai rar. In schimb, exista persoane care, daca au un blog de succes(desi nu e o regula) isi inchipuie, cumva, ca s-au detasat de restul lumii si trebuie sa fie un exemplu pentru muritorii de rand.
De exemplu, zoso vorbea acum o saptamana despre cum refuza pungi de plastic la supermarket (bahaha). Da, si eu fac asta.. si nu ma obosesc sa explic vanzatoarei de ce sau sa scriu pe blog(whoops, I just did). Dar poate ca vanzatoarele de supermarket sunt cititoare impatimite de bloguri. :)
Dar nu despre zoso e vorba in articolul asta. E vorba despre frustrarea pe care ne-o varsam cu totii pe bloguri. Indiferent ca e reala sau disimulata(cu tenta comerciala). Toti avem cate o parere despre orice subiect si vrem sa ne-o impunem cu orice pret.
Suntem bombardati cu informatii in fiecare zi, iar fiecare le intelege cum il duce capul. Suntem influentabili, dar ne place sa credem ca am atins singuri niste ipoteze pertinente.
Ma rog, faza cu frustrarea o intalniti la fiecare pas: pe strada, in trafic, la metrou, etc. De-asta consider ca bloggerii sunt privilegiati pentru ca au ocazia sa exteriorizeze ce simt prin scris, decat sa tina o bata de baseball in portbagajul masinii, just in case.

We are the angry bloggers.

La naiba, iar am inventat un articol intreg doar ca sa pun o melodie pe blog. Trebuie sa incetez cu chestia asta :) Dar ideea e super tare si e exprimata doar in cateva cuvinte(in contrast cu ce-am scris eu mai sus, heh):

We are the Angry Mob,
We read the papers every day,
We like who we like, we hate who we hate,
But we're all so easily swayed.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
 1. Future self to Catalin

This entry was posted in Toate and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments

 1. Posted November 25, 2008 at 9:40 pm | Permalink

  Aaaaa… vrei sa-ti spun cu ce cuvinte au caracterizat blogul meu niste persoane care imi dovedisera initial ca pot sa am incredere in ele? :D

 2. curarelobi
  Posted November 25, 2008 at 9:41 pm | Permalink

  Nu stiu.. Vreau? :D

 3. curarelobi
  Posted November 27, 2008 at 12:47 am | Permalink

  Cumva pe aceeasi lungime de unda: http://mircea-badea.ro/blog/52/

 4. Posted November 27, 2008 at 9:51 am | Permalink

  Cuvântul blog este prescurtarea de la web log, adică jurnal online. Şi ce poţi să scrii într-un jurnal,dacă nu ce te frământă, despre gândurile tale, frustrări, probleme etc? Dacă citesc şi alţii ce ai scris, e problema lor.

 5. curarelobi
  Posted November 27, 2008 at 10:27 am | Permalink

  Sunt multi factori la mijloc, inclusiv faptul ca numarul de vizitatori afecteaza comportamentul unui blogger, in bine sau in rau. Dealtfel, am specificat ca e preferabil sa vorbesti despre ce te framanta pe blog, decat sa tii in tine si sa reactionezi impulsiv in anumite situatii.

One Trackback

 1. By Sunteti niste oi « A blog on evolution on December 3, 2008 at 10:24 pm

  [...] 3, 2008 Nu voi.. aia. Un articol insipid inainte sa ma culc. E genul ala despre care am zis ca evit sa scriu prea des. Dar e 12 noapte si vreau sa-mi menajez [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting