Sunt umilul vostru.. scriitor

Alphadog a facut o propunere indrazneata: reinvented.ro (yours truly) pentru “cel mai bun blog personal” la Roblogfest 2010.

Propunerea m-a flatat, pentru ca vine de la o persoana care are aceleasi interese ca mine: creative writing, originalitate in subiectele abordate si dezvoltare personala prin blog. Practic, este o reiterare a ideii lui Cristi (chestiuni.info). Cu doua diferente:

 • durata campaniei (il concurez pe Obama, va fi o cursa de rezistenta). Intr-un an se pot intampla multe, dar, cu sustinerea voastra, ma veti gasi aici la editia urmatoare a RBF.
 • aceasta este si o campanie pentru creativitate (nu doar pentru blogul meu). Citez:

De ce? Pentru că are potenţial şi a creat deja destul de multe reacţii în blogosferă, chiar dacă a început de curînd (noiembrie 2008). Dacă tot şi-a exprimat dorinţa de a închiria un milion de maimuţe, de ce să nu îi îndeplinim dorinţa? Blogosfera e plină în acest moment de pitici, pe de-a moaca sau nu. Hai s-o umplem de maimuţe creative şi gratis.

Sincer, ma atrage ideea de a contura o “comunitate” creativa. Evoluam blogosfera?

Motivul pentru care nu am scris postul asta mai devreme e faptul ca control freak-ul strategul din mine nu s-a dezmintit si a inceput sa vina cu tot felul de idei legate de cum ar trebui sa procedam, la cine ar trebui sa apelam and so on. In plus, mi-am pus problema ca as putea fi sustinut de persoane cu care nu vreau sa ma asociez si care mi-ar face mai mult reclama negativa, motiv pentru care am ezitat sa dau curs propunerii.

Intr-un final m-am calmat si am trecut peste frustrarile astea. Pana la urma tot ce tre’ sa fac este sa scriu:

Tu continuă să faci ceea ce faci în momentul de faţă, adică să scrii. Vom scrie şi noi, cei ce te vom susţine. De fapt, promovîndu-te ne promovăm şi noi.

Deci sunt umilul vostru scriitor. Va cer sustinerea pentru RBF 2010 si astept, ca si pana acum, critici constructive, pentru a va inspira in continuare.

Multumesc,
Catalin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
 1. Tag frenzy week
 2. Despre placerea de a scrie
 3. Quick poll
 4. Sezatoare virtuala. Ziua 47. Cantecul nebunului

This entry was posted in bragging rights. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

8 Comments

 1. Posted March 22, 2009 at 12:43 am | Permalink

  hmmm…nice! dar sa o luam de la inceput:

  acum muuuulte luni, cand ti-am propus sa iti faci un blog, credeam ca [.. cenzurat ..]. si din experientele mele anterioare mi-am dat seama ca blogul e un foarte bun instrument de autocunoastere si socializare.

  si chiar daca, in teoriile mele, asta era o idee cu foarte bun potential de dezvoltare, crede-ma ca nu mi-am imaginat ca entuziasmul tau se dubleaza in fiecare zi si ca vei ajunge pana aici ;)

 2. Catalin
  Posted March 22, 2009 at 12:48 am | Permalink

  A fost doar un capriciu chestia aia.

 3. Posted March 22, 2009 at 12:54 am | Permalink

  =)) interesante capricii / idei ai si tu… una mai nebuna decat alta =)) :P

 4. Posted March 22, 2009 at 1:32 am | Permalink

  am luat iar articolele de la inceput si am citit in anumite locuri, facand tot posibilul sa nu asociez ideile si sfaturile cu autorul, si am ajuns la concluzia ca articolele din primele 2 luni sunt cele mai frumoase. (o fi din cauza ca le scriai pt un public restrans? )

  apoi, dupa reinventare… ti-a disparut nota personala si umorul naiv… si ai inceput sa scrii mai tehnic si mai analitic… si mai aducator de trafic :(

  imi venise o idee ieri: ai incercat vreodata sa pui cap la cap comentariile pe care LE-AI DA ultimului articol al celor, sa zicem 10 bloguri, pe care le citesti cel mai des/zilnic si sa compui un articol pt tine?

  pot sa pun pariu ca s-ar potrivi mai mult decat perfect… te-ai blogoreizat si ti-ai pierdut din naturalete. parerea mea… sau poate abia acum incepi sa fii tu cu adevarat: scrii adevarul doar in titlu…

 5. Posted May 1, 2009 at 3:57 pm | Permalink

  Hehehe, incepi din vreme, sunt chiar curios ce va iesi de aici .

 6. Catalin
  Posted May 1, 2009 at 3:58 pm | Permalink

  Articolul asta e din martie (cum de-ai dat peste el acum?), dar vad ca n-a mai suflat nimeni nimic. :)
  Deci nu stiu daca voi mai fi sustinut. Poate ma promovezi si tu, te bagi? :D

 7. Posted May 1, 2009 at 7:29 pm | Permalink

  Pai eu am arhivat toate internetele mei, si pe urma dau asa la snipe.

  Mai vedem daca o si exista Roblogfest in 2010.

 8. Catalin
  Posted May 1, 2009 at 7:30 pm | Permalink

  M-ai lamurit. :| :P

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting