Inca o lectie

Examenul de pe 12 februarie a fost o noua “incununare”, sa zicem, a luptei de un semestru cu noi personaje. De data asta a fost Shakespeare. Am ramas cu un gust dulce-amarui, puteam mai mult. Lenea, lipsa de incredere si prea multe nopti de vineri/sambata irosite si-au lasat amprenta asupra evolutiei mele.

A urmat o perioada imposibila, cand m-am mobilizat pentru examen, dar in care trebuia sa fiu in doua locuri deodata (si acum trag ponoasele intr-unul din ele), in care mi-am scrantit glezna pentru ca ma grabeam, la 8 dimineata, sa ajung la repetitiile pentru un dans (pe asta nu l-am dus pana la capat) si in care persoane dragi si-au pierdut increderea in mine.

Cu 3-4 zile inainte de examen s-a pus problema sa renunt la monolog. Nu am facut-o. Mi s-a spus ca trebuie sa invat lectia esecului, insa n-am acceptat asta. N-ar fi prima oara cand ma incapatanez. Lumea m-a laudat pentru monolog, dar eu stiu ca mi-am furat caciula. Totusi, pe ultima suta de metri, am fost ajutat sa identific hibele din interpretare si, mai ales, sursa lor. Mi-am dat seama ca nu doar lucrurile sus-mentionate erau problema, ci si lipsa de experienta, superficialitatea, omiterea unor detalii importante si inca vreo 2 chestii pe care nu le mentionez.

Asta a fost Malvolio, din “A douasprezecea noapte”

Si despre Lysander ar fi multe lucruri de spus, dar aici am facut parte dintr-o echipa care a functionat. In plus, am fost invitati sa mai jucam piesa macar o data, la Cercul Militar, deci mai pot aduce imbunatatiri interpretarii. Iar obiectivul a fost implinit, indraznesc sa zic: atmosfera creata in “Visul unei nopti de vara” a fost pe masura titlului, intr-o viziune regizorala foarte faina.

Multumesc, Maia! Multumesc, Tache!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
 1. Inca nu va uitati la TVR Cultural?
 2. Inca un afront adus actoriei
 3. Random thought #39
 4. Sumarul zilelor 47-62

This entry was posted in bragging rights and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

3 Comments

 1. Stefania
  Posted February 19, 2012 at 2:25 pm | Permalink

  asa, si lectia (invatata) care e? in afara faptului ca ti-ai demonstrat ca poti mai mult.

 2. Catalin
  Posted February 19, 2012 at 7:14 pm | Permalink

  Fiecare etapa de genul asta vine cu lectiile ei. Aicea nu era ideea sa va impartasesc acea lectie, ci doar sa marchez un nou checkpoint.

 3. Stefania
  Posted February 19, 2012 at 8:48 pm | Permalink

  Checkpoint checked. Advantage = 1.5 years of acting school.
  Left to “travel”, half :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting