Rezultate sondaj II

Dupa cum v-am promis, iata rezultatele votului pentru zilele 16-31. Topul de mai jos este publicat in concordanta cu clasamentul de pe 07.11, ora 21:30, dar votul ramane deschis. Dealtfel, va incurajez sa votati in continuare, avand in vedere ca pana acum s-a implicat doar o mana de oameni. Daca dati click pe linkul de mai sus puteti vedea scorul pentru toate cele 16 postari.

1. Ziua 25 – Reklame – Catalin Oprea isi apara cu succes titlul castigat si la primul sondaj. :)
2. Ziua 27 – Totusi, iubirea (Anca Baciucu) – inregistrare publicata cam cu 2 saptamani inainte de moartea lui Adrian Paunescu (deci e doar o coincidenta, nu a fost nimic premeditat).
3-5. Ziua 17 – Rea de plata (Andrei Rusu)
3-5. Ziua 19 – Vasco da Gama (Catalin Oprea)
3-5. Ziua 23 – Poveste de nicaieri (Bogdan Nastase)

Felicitari castigatorilor! Felicitari tuturor, de fapt! Personal, am fost foarte multumit de toate interpretarile si de faptul ca m-ati ajutat sa continuu sezatoarea.

Apropo de Adrian Paunescu. Sincer, sincer, sincer – nu prea sunt fan. Dar o pustoaica de 11 ani (Ioana) a lasat un comentariu la clipul cu “Totusi, iubirea”. Am intrat pe profilul ei si am ramas impresionat de emotia cu care canta “Totusi, iubirea” si cat suflet pune in interpretare. Si vreau sa vedeti si voi clipul:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars (2 votes, average: 7.00 out of 7)
Loading ... Loading ...


    Articole asemanatoare:
 1. Rezultate sondaj
 2. Rezultate sondaj
 3. Totusi, de ce scriu aici?
 4. Originalitate si creativitate

This entry was posted in arta and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

7 Comments

 1. Posted November 8, 2010 at 12:33 am | Permalink

  foarte putini oameni au votat. eu zic ca macar cei care au zis poeziile si tot ar trebui sa iasa mai multe voturi, dar asta e. lumea ocupata domnule.. oricum, mi se pare ca votul s-a mai schimbat de cand ai scris tu rezultatele.. Cainele ovreiului si Pescarusul au 3 voturi si sunt la egalitate pe locul 2 cu Totusi iubirea. (parca am fi la curse de cai, si astea sunt numele lor :) )) ) Chestia asta cu votul lasat deschis.. e funny.

 2. Catalin
  Posted November 8, 2010 at 5:59 am | Permalink

  N-am vrut sa le bag in top, ca sunt gazda. :)
  Nope, din pacate nu a mai venit nici macar un vot de ieri.

 3. Phoenix
  Posted November 8, 2010 at 11:11 am | Permalink

  Aceeasi intrebare aveam si eu :)
  Cred totusi ca ar fi trebuit sa te incluzi si pe tine in top, ca e munca ta de interpretare. Are vreo influenta in calitatea interpretarii tale (sau a votarii tale) faptul ca esti si regizorul sezatorii?
  Spre ex: ma fac regizoare sau organizatoare de evenimente, ceea ce nu m-ar face neaparat si o actrita mai buna. :D

 4. Catalin
  Posted November 8, 2010 at 12:01 pm | Permalink

  Ptr mine mai important e sa stiu ca sezatoarea merge inainte, ca lumea e implicata si ma doare faptul ca la capitolul implicare stam destul de slab. Cu ocazia asta, tre’ sa-i multumesc lui Cata, ptr ca el a sustinut de la inceput sezatoarea, ba si-a mai gasit si timp sa comenteze la interpretarile celorlalti.

 5. Phoenix
  Posted November 8, 2010 at 12:09 pm | Permalink

  Referitor la capitolul implicare… daca nu esti multumit de rezultate, ma gandesc ca poate s-ar schimba ceva (cel putin perspectiva) daca ti-ai reconsidera atitudinea fata de anumiti oameni care si-au exprimat dorinta de a participa activ… it’s about taking risks :D

 6. Catalin
  Posted November 8, 2010 at 12:59 pm | Permalink

  N-o sa se intample, imi pare rau.

 7. Phoenix
  Posted November 9, 2010 at 12:45 am | Permalink

  de ce iti pare rau? ca ai ajuns sa intelegi natura dorintelor si nevoilor mele mai bine decat le inteleg eu? :D

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Subscribe without commenting